کاشت یا ژلیش؟ کدام را انتخاب کنم؟
راههای مختلفی برای زیبا کردن ناخنها وجود دارند. از کاشت ناخن گرفته، تا کاور و ژلیش و لمینت. خود این روشها به موارد دیگری تقسیم میشوند و شامل انواع متفاوتی هستند. اما محبوبترین راه زینت بخشیدن به ناخنها به صورت کلی همواره کاشت و ژلیش هستند و طرفداران زیادی دارند.
برخی از خانمها ضمن این که تفاوت بین لمینت و کاشت و ژلیش را نمیدانند، در انتخاب بین آنها نیز دچار شک میشوند و متوجه نمیشوند کدام یکی برای دستشان مناسبتر است. بیایید تا مقایسه کاشت و ژلیش بپردازیم و ببینیم هر کدام چه تعاریفی دارند و تفاوتهای کارکردیشان با یکدیگر چیست.
ژلیش ناخن چیست؟
ژلیش ناخن، یکی از تکنیکهای جذاب و دوست داشتنی برای خوش استایل شدن بانوان و طرح دادن به دستها و ناخنهایشان است. در مقایسه کاشت و ژلیش باید بگوییم که تکنیک ژلیش در واقع همان لاک کلاسیک است که در ترکیب با اکرلیک ژل، حالتی رقیق و دائمی پیدا کرده است و با زدن آن ناخن شما به مدتی طولانی به همان طرح یا رنگ باقی میماند.
این روش نسبت به لاک معمولی از دوام بیشتری برخوردار است و همان طور که گفتیم دیرتر پاک میشود. همچنین به ناخن شما قوام داده و باعث استحکام آن است. لاک ژلها معمولا در سه مرحله روی ناخن انجام می شوند: ژل بیس، ژل رنگی و تاپ ژل. لاک ژل برای ناخنهای طبیعی استفاده شده ولی برای کاشت نیز قابل مصرف است.
ژلیش، مقاومت زیادی در برابر ترک، تغییر رنگ و در کل عوض شدن شکل ظاهری دارد؛ هر چند هزینه بهره بردن از آن نسبت به لاک معمولی نیز بیشتر است و امکان تغییر آن دیر به دیر میسر میگردد. اگر فردی به دنبال تنوع هستید، احتمالا لاک کلاسیک برای شما گزینه مناسب تری است؛ چرا که باید مدتها طرح ژلیش شده روی ناخنهایتان را تغییر ندهید و بگذارید به همان شکل باقی بماند.
لاکهای معمولی موجود در بازار، صدمات زیادی برای پوست و سطح ناخن به همراه میآورند و منافذ را مسدود میکنند. در نتیجه بهداشت پوست و ناخن مورد تهدید قرار میگیرد و فرد ممکن است عوارض دیگری را تجربه نماید.
تفاوت دیگر ژلیش با لاک کلاسیک در نحوه خشک شدن آنها است. لاک کلاسیک در برخورد با جریان هوا خشک میشود، اما لاک ژل به دستگاه UV نیاز دارد. در نتیجه ژلیش با استون پاک نمیشود.
این روش برای خانمهایی که به سلامت ناخنهای طبیعی خود اهمیت میدهند و میخواهند طراحی ناخنهایشان به صورت دراز مدت باقی بماند مناسب است. ژلیش لب پر نمیشود، اعتیاد به جویدن ناخن را بهبود میبخشد و درخشش خود را طی زمان طولانی حفظ میکند. این تکنیک اصلا مناسب افراد دارای ناخن ضعیف و حساس نیست و به آنان آسیب میرساند؛ چون به صورت چهار لایه روی ناخن قرار میگیرد و نمیگذارد اکسیژن کافی به ناخن برسد. لاک ژل روی ناخنهای حساس باعث مشکلات پوستی و در دراز مدت خرابی ناخنها میشود.
کاشت ناخن چیست؟
در فرآیند کاشت ناخن، ابتدا سطح ناخن طبیعی پاک شده و سپس محصول مصنوعی با استفاده از ژل، پودر آکریلیک یا فیبرگلاس به ناخن متصل می شود. پس از اعمال محصول مصنوعی، ناخن به شکل دلخواه شکل داده می شود و سپس با استفاده از فایل ناخن شکل داده شده و ناخن مصنوعی به ناخن طبیعی چسبانده می شود. در نهایت، ناخن ها پوشیده و پولیش می شوند تا به شکلی کامل و زیبا نمایان شوند.
همچنین، باید به این نکته توجه داشت که در صورتی که کاشتن ناخن به درستی انجام نشود و مواد مصنوعی بر روی ناخن به شکلی مناسب نباشند، می تواند به آسیب رساندن به ناخن طبیعی و همچنین به ایجاد عفونت و آسیب به پوست اطراف ناخن منجر شود. لذا، مهم است که این فرآیند توسط افراد متخصص و با استفاده از موادی با کیفیت و بهداشتی انجام شود.